Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Κερδίστε ένα αξέχαστο διήμερο στο ART ΜΑΙΝΑΛΟΝ Hotel, στη μαγευτική Βυτίνα !


Το αθλητικό και ειδησεογραφικό site www.postgame.gr, γιορτάζοντας 4 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο, σας προσκαλεί να μπείτε στη κλήρωση και να κερδίσετε ένα δωρεάν διήμερο στο 4στερο ξενοδοχείο ART ΜΑΙΝΑΛΟΝ στην μαγευτική Βυτίνα. Το Art Mainalon αποτελεί ένα προορισμό- εμπειρία για το ξεχωριστό κοινό του καθώς καταφέρνει να το μυήσει στα μυστικά της τέχνης. Αξίζει να το επισκεφθεί κανείς έστω και για μια οπτική περιήγηση.
Στο Art Mainalon, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το γεύμα του στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Δειπνοσοφιστές». Ο συνδυασμός των παραδοσιακών γεύσεων με το απαράμιλλο σέρβις και τη θέα στο βουνό και στη πισίνα του ξενοδοχείου καθιστούν τους ‘’ Δειπνοσοφιστές’’ ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και εγγυώνται για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στη Βυτίνα. Το τυχερό ζευγάρι, θα έχει επιπλέον έκπτωση 10% στις τιμές του εστιατορίου
H ΔΩΡΕΑΝ διαμονή αφορά το Σαββατοκύριακο 11/5 -12/5/2013 και θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία 3 μέρες πρίν από την άφιξη.
Το postgame.gr είναι ένα νέο αθλητικό site με την φιλοδοξία να σας προσφέρει σφαιρική ενημέρωση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του αθλητισμού, με γνώμονα την αντικειμενικότητα, την εγκυρότητα, την ταχύτητα, την ενημέρωση, την ψυχαγωγίακαι το χιούμορ. Η αθλητική σας ενημέρωση στο διαδίκτυο και όχι μόνο !
Το postgame.gr, λοιπόν σας περιμένει και ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε η καθημερινή σας παρέα στο διαδίκτυο.