Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Αφροδίτη : Συνεργασία με Πέτρο Ιμβριο, με το τραγούδι ''Τα πάντα και για πάντα''



Η Αφροδίτη, θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες το πρώτο της Digital Single στην Ελλάδα.
Το τραγούδι έχει τον τίτλο" Τα πάντα και για πάντα". Τη μουσική και το στίχο υπογράφει ο γνωστός και αγαπητός σε όλους, Πέτρος Ιμβριος.
Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Starplanet Records σε διανομή της MINOS EMI.
Η Αφροδίτη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του «Fame Story». Άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τις φωνητικές της δυνατότητες και κίνηση όσο κι από την εξωτερική της εμφάνιση. Λίγοι ήταν βέβαια τότε αυτοί που γνώριζαν το πλούσιο βιογραφικό της και τις μοναδικές συνεργασίες που θα ζήλευαν ακόμη και μεγάλα ονόματα του χώρου της ελληνικής showbiz.
Η εντυπωσιακή Αφροδίτη - το όνομα της ταιριάζει απόλυτα -  έχει ζήσει πολλά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Λος Άντζελες). Εκεί εργάστηκε ως μοντέλο, τραγουδίστρια αλλά και ως ηθοποιός σε μικρούς μα χαρακτηριστικούς ρόλους σε γνωστά σίριαλ όπως τα «Φιλαράκια» και σε ταινίες όπως οι «Vanilla Sky» και «Minority Report». 
Έχει ήδη μοιραστεί τη σκηνή με τους Modern Talking και τους Kool and The Gang, ενώ μετρά κι ένα επιτυχημένο single στη Γερμανία. Ο χρόνος της, μοιράζεται ανάμεσα στην Νέα Υόρκη, την Αθήνα και την αγαπημένη της Κέρκυρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως οι Αντύπας, Ελλη Κοκκίνου, Γιώργος Τσαλίκης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Καίτη Γαρμπή, Άγγελος Διονυσίου, Λένα Παπαδοπούλου και Στέλλα Γεωργιάδου.