Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Κερδίστε την συλλογή ''PLAYGROUND - The new Rock Generation'' που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα rock hits της δεκαετίας.



Το νέο συγκρότημα POSITIVE RED, έρχεται να κάνει την διαφορά, αλλάζοντας τον τρόπο που χτυπάει η καρδιά μας... και σας προσκαλεί να μπείτε στη κλήρωση και να κερδίστε την συλλογή του Compact Disc Club PLAYGROUND, που συγκεντρώνει σε μία πολυτελή κασσετίνα με 4 CD, 77 από τα μεγαλύτερα rock hits της τελευταίας δεκαετίας.
Ο ήχος της μπάντας POSITIVE RED κινείται στο χώρο του Αγγλόφωνου Pop/Rock με ατμοσφαιρικά φωνητικά και μελωδικά ριφάκια στο πιάνο και στην κιθάρα που ταξιδεύουν τον ακροατή μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού.

Η μπάντα POSITIVE RED δημιουργήθηκε αρχικά το 2010 στο Los Angeles, με άλλο όνομα (NERAIDA), απο την παραγωγό, τραγουδίστρια και συνθέτρια του γκρούπ Μαρίκα Παπάζογλου.
Το 2012 μετά την μόνιμη επιστροφή της Μαρίκας Παπάζογλου στην Ελλάδα, βρίσκονται τα νέα μέλη της μπάντας και το όνομα τους αλλάζει σε POSITIVE RED.
Oι POSITIVE RED κυκλοφόρησαν πρόσφατα, το νέο τους digital single με τίτλο The way your heart beats το οποίο περιέχει 6 κομμάτια.

Λίγα λόγια για την συλλογή PLAYGROUND
Oλες οι τάσεις της σύγχρονης rock σκηνής παίζουν εδώ ! Δεν υπάρχει άλλη συλλογή με όλα αυτά τα rock διαμάντια, ερμηνευμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του σύγχρονου rock στερεώματος:

FOSTER THE PEOPLE/PUMPED UP KICKS, FLORENCE AND THE MACHINE/YOU’VE GOT THE LOVE, KASABIAN/FIRE, TRAVIS/SING, KAISER CHIEFS/RUBY, MANDO DIAO/DANCE WITH SOMEBODY , SUBWAYS/ROCK & ROLL QUEEN, JAMES/GETTING AWAY WITH IT, EMPIRE OF THE SUN/WE ARE THE PEOPLE και πολλά άλλα από τους MERCURY REV, KOOKS, PRIMAL SCREAM, MGMT, RADIOHEAD, REAMONN, GNARLS BARKLEY, SUEDE, FEIST, TORI AMOS, THE CRANBERRIES, VIOLENT FEMMES, STARSAILOR κ.α.