Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Ελπίδα : Ξεσηκώνει τους θαμώνες στο Romeo Summer, με την ωραία της φωνή και τις ενδυματολογικές της επιλογές


Η Ελπίδα, γέννηθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου και έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, τραγουδώντας σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας, δίπλα σε γνωστά ονόματα.
Στην Αθήνα, την πρωτοείδαμε πρίν από χρόνια στο Frangelico και μάλιστα για δύο σαιζόν.
Στη συνέχεια την συναντήσαμε στο Vox με τον Πάνο Καλίδη και την Στέλλα Καλλή και στην Aνοδο, με Γιώργο Γιαννιά και την Μαριάντα Πιερίδη.
Τώρα την θαυμάζουμε στο Romeo Summer της παραλιακής  όπου ξεσηκώνει τους θαμώνες, με την ωραία της φωνή, την εντυπωσιακή της παρουσία και τις ενδυματολογικές της επιλογές.
Στο Romeo Summer εμφανίζεται στο σχήμα με Νίκο Μακρόπουλο, Κωνσταντίνο Γαλανο και Ελεάνα Παπαϊωάννου.
Ο μαέστρος Μπάμπης Μαραγκός, της έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στούς ρυθμούς της εποχής και στο ταλέντο της, τόσο στον χορό και την κίνηση, όσο και στις φωνητικές της ικανότητες.

Λίγα λόγια την Ελπίδα :
Η Ελπίδα λατρεύει τη rock, pop και R’n'B μουσική.
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη από Ελληνίδα μητέρα.
 Η σχέση της με τη μουσική ξεκινάει από τα παιδικά της χρόνια και για το λόγο αυτό επέλεξε να ακολουθήσει σπουδές με αντικείμενο τη μουσική. Είναι απόφοιτος Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Πτυχίων αρμονίας, φούγκας και αντίστιξης μονωδίας, κρουστών και πιάνου.
Από τη φύση της είναι ανήσυχο πνεύμα, εξαιρετικά δραστήρια και ταλαντούχα.
Στον ελεύθερο χρόνο της μαγειρεύει δημιουργικά πιάτα και δοκιμάζει γεύσεις από όλον τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσπαθώντας να εξελίσσει το σεφ που κρύβει μέσα της παρακολουθεί μαθήματα μαγειρικής.
Της αρέσει ο χορός (salsa, ευρωπαϊκούς, οριεντάλ, μοντέρνο και σύγχρονο) και τα ταξίδια