Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Ελεάνα Παπαϊάννου στο Romeo Plus, μας διασκεδάζει με τη ιδιαίτερη λαϊκή της φωνή


Η Ελεάνα Παπαϊωάννου, γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη και είναι κόρη του διεθνή παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Λάκη Παπαϊωάννου και της αναγνωρισμένης στην βόρειο Ελλάδα ερμηνεύτριας Ντίνας Παπαϊωάννου. Σπούδασε στο τμήμα φιλοσοφίας στην Πάτρα, ωστόσο την κέρδισε η αγάπη της για τη μουσική. Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο σόου ταλέντων «Fame Story» (2003).
Έχει συνεργαστεί με επιτυχημένους καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους είναι ο Νότης Σφακιανάκης, η Δέσποινα Βανδή, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Νίκος Βέρτης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, όπως επίσης ο Ανδρέας Στάμος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Πάνος Καλίδης και ο Κωνσταντίνος Γαλανός. Επίσης έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με τον Γιάννη Σπανό, τον Χρήστο Νικολόπουλο κ τον Διονύση Τσακνή.
Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κοίταξέ με» κυκλοφόρησε από τη Heaven Music το 2004. Έχει συνολικά τρεις δισκογραφίες. Τραγούδια της που έχουν ξεχωρίσει,είναι: Τέσσερις κ μισή, Να μ αγαπάς, "Αποθεώστε τον", "Πέρασε καιρός", "Θεσσαλονικιά", "Μακάρι".

Το Νοέμβριο του 2010, επιστρέφοντας στην Heaven Music, κυκλοφόρησε το single της με τίτλο "Δεν μπορείς να φύγεις" σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου κ στίχους Ηλία Φιλίππου.
Το καλοκαίρι του 2011 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο "Κοίτα", μουσική - στίχοι Χριστόδουλου Σιγανού και Βαλεντίνο, το οποίο πολύ γρήγορα ξεχώρισε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, με τον κόσμο να το κατατάσσει στα hit, της φετινής χρονιάς.
Το Δεκέμβριο του 2011 λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Γιώργος Μουκίδης της εμπιστεύεται σε μουσική και στίχους δικούς του, το "Άργησες" το οποίο βρέθηκε πολύ γρήγορα στα top-charts των ελληνικών ραδιοφώνων και ξεχώρισε μεταξύ πολλών, στα νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας και όχι μόνο.
Το 2012 κι ενώ βρίσκεται στην καλύτερη της φάση επαγγελματικά, μεταξύ πολλών άλλων συναδέλφων της , συν και καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, καταλαμβάνει την 50η θέση από τις 350 συνολικά που βρέθηκαν στην κατηγορία Balkan Best Artist (Καλύτεροι Καλλιτέχνες στα Βαλκάνια).
Επιπλέον μέσα στην ίδια χρονιά το τραγούδι της "Κοίτα" ξεπερνά σε 700.000 χτυπήματα (views)στο youtube όλα τα προηγούμενα τραγούδια της, αποδεικνύοντας το πόσο αγάπησε ο κόσμος το συγκεκριμένο κομμάτι.

Το 2013 τη βρίσκει, στο Romeo Plus μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Κωνσταντίνο Γαλανό.