Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Η Lucy May, ανήκει πλέον στην δημιουργική ομάδα του γνωστού σκηνοθέτη Μανώλη Τζιράκη....



Η ανερχόμενη στυλίστρια Lucy May, συνεργάζεται πλέον με τον γνωστό σκηνοθέτη και δημιουργό (πάνω από 2.500 videoclips) Μανώλη Τζιράκη. 
Πριν απο δέκα μέρες ξεκίνησε η συνεργασία τους, κάνοντας το ντεμπούτο της, σαν μέλος της δημιουργικής ομάδας του Μανώλη Τζιράκη, στα γυρίσματα ενός videoclip γνωστού τραγουδιστή.
Σύντομα, θα έχουμε περισσότερα νέα, σχετικά με τις δραστηριότητες της αγαπημένης μας Lucy May, η οποία αγαπάει την Ελλάδα, όσο και την Πολωνία, από όπου κατάγεται.

Η Lucy May γεννήθηκε στην Πολωνία πριν από 28 χρόνια και ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου.
Με εξωτερική εμφάνιση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, η Lucy ακολούθησε το ένστικτό της και ασχολήθηκε σε επαγγελματικό επίπεδο με τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς.
Αλλωστε, όπως λέει η ίδια, η σχέση της με τη μόδα είναι καρμική, μια και ήξερε από πολύ μικρή ότι η γοητεία που της ασκούσε ο κόσμος της μόδας θα την οδηγούσε πολύ γρήγορα σε στούντιο για φωτογραφίσεις και σε λαμπερές πασαρέλες.
Ετσι λοιπόν δούλεψε στην πατρίδα της ως μοντέλο και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Πολωνούς σχεδιαστές.
Στην Ελλάδα ήρθε πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια για διακοπές, όμως ο θεός του έρωτα έριξε πάνω της τα βέλη του και έτσι η Λούσι εγκαταστάθηκε μόνιμα στη χώρα μας.
Εχοντας αφήσει πλέον τις πασαρέλες ονειρεύεται να γίνει επιτυχημένη στιλίστρια.
Μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές της στο styling και στη μόδα, είναι αποφασισμένη να βάλει τη δική της σφραγίδα στο κεφάλαιο styling στην Ελλάδα!
(πηγή Espresso)

Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της στο Facebook, Κάνοντας CLICK εδώ !

και την ομάδα της, όπου μας δίνει χρηστικές συμβουλές...Κάνοντας CLICK εδώ !