Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Η Μαρίκα Παπάζογλου συμμετέχει με ένα τραγούδι της, στο soundtrack της ταινίας ''Τελική αποπληρωμή''

Τhe Final Payoff Theme Song
" Down the rabbit hole " Music & Lyrics: Marika Papazoglou, Vocals: Marika Papazoglou,
Produced by: Emir Isilay, Thomas Hjorth and Marika Papazoglou,

Περισσότερα για την ταινία

Η Μαρίκα Παπάζογλου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Παππούς της ήταν ο κλασσικός πιανίστας και συνθέτης Γεώργιος Πλάτων, η γιαγιά της, κλασσική σοπράνο με εμφανίσεις στο Εξωτερικό ('Οπερα της Βιέννης) και η θεία της η Λένα Πλάτωνος, μουσικός, πιανίστα και συνθέτρια ηλεκτρονικής και έντεχνης μουσικής (Μανος Χατζιδάκις Λιλιπούπολη, Σαμποτάζ κ.α).
Απο τα πέντε της χρόνια, άρχισε μαθήματα πιάνου και αργότερα συνεχίζοντας στο Ωδείο Αθηνών ολοκλήρωσε τα υποχρεωτικά θεωρητικά και έφτασε μέχρι την τέταρτη μέση στο πιάνο (10 χρόνια σπουδές).
Φοιτεί στο Deree College, όπου ολοκληρώνοντας τις σπουδές της παίρνει Bachelor of Business Administration στο Accounting and Finance. Παράλληλα άρχιζει να τραγουδάει σε διάφορα μουσικά σχήματα (Αντώνης Μιτζέλος, Δημήτρης Λιόλιος), σε ρεπερτόριο πόπ/ροκ (ελληνικό και αγγλόφωνο) κ έντεχνο.
Τον Αύγουστο του 2004, φοιτεί στο LAMA (Los Angeles Music Academy) στο υπερεντατικό μονοετές πρόγραμμα τραγουδιού (vocal program).
Μάθετε για την Μαρίκα Παπάζογλου και για το νέο της album το οποίο κυκλοφορεί από την Voca Records με διανομή Minos EMI, κάνοντας click ΕΔΩ