Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Τάσος Οικονόμου - Μία ζωή τραγούδια



Κάθε συνάντησή μου,  με τον στιχουργό των επιτυχιών και αγαπημένο μου φίλο Τάσο Οικονόμου είναι μία αξέχαστη εμπειρία. 
Ο Τάσος Οικονόμου, έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Πάριο, τον Στράτο Διονυσίου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Φίλιππο Νικολάου και πολλούς αλλους μεγάλους καλλιτέχνες του Ελληνικού πενταγράμμου.
Ο Τάσος Οικονόμου, έχει γράψει τους στίχους σε πολλές επιτυχίες και μας έχει κάνει και σιγοψιθυρίζουμε την "Αφιλότιμη" του μοναδικού Στράτου Διονυσίου, το "Καλοκαίρια και χειμώνες" του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου, το "Πού θα πάει πού" του Γιάννη Πάριου, το "Σ'αγαπώ και χάνομαι" του Θέμη Αδαμαντίδη και πολλά άλλα, όμορφα διαχρονικά τραγούδια.

Λίγα λόγια, για τον Τάσο Οικονόμου

Ο Τάσος Οικονόμου, γεννήθηκε στα Βίλλια Μεγαρίδος το 1940. Αυστηρός και πειθαρχημένος, μετά από πολλά "βάσανα και πίκρες" όπως χαρακτηριστικά λέει, κατάφερε να επιβληθεί στο χώρο του τραγουδιού, ώς στιχουργός.
Σπούδασε εργαζόμενος. Εβγαλε το νυχτερινό γυμνάσιο και στη συνέχεια μελέτησε Θέατρο και αποφοίτησε με λίαν καλώς, από την Ανώτατη Σχολή κινηματογράφου και Θεάτρου. Καθηγητές του, υπήρξαν μερικοί από τους πιο σπουδαίους ανθρωπους της τέχνης. Ασχολήθηκε πολύ λίγο με το θέατρο, διότι τον απορρόφησε το τραγούδι.
Τον διακρίνει η μεγάλη του εγκυκλοπαιδική μόρφωση και το πάθος του για κάτι σωστό.