Τηλ: 210 600 6482
Κιν: 699 743 743 4
e-mail: starplanet@starplanet.gr


Κυριάκος Μιχαήλ : Eνας νέος καλλιτέχνης με πολύ δυνατές συνεργασίες στο βιογραφικό του

Ο Κυριάκος Μιχαήλ, με καταγωγή από Κύπρο και Ζάκυνθο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Αθήνας αλλά η μεγάλη του αγάπη ήταν από μικρή ηλικία ο χώρος της μουσικής και του τραγουδιού.
Φοίτησε σε ιδιωτική σχολή, στο τμήμα της φωνητικής τοποθέτησης, παρακολούθησε βασικά μαθήματα φωνητικής, μουσικής θεωρίας, κινησιολογίας και χορού και συνεχίζει τις σπουδές του στο Ωδείο Κodaly μέχρι και σήμερα υπο την διεύθυνση του Μιχάλη Πατσέα.

Το 2005-06 συμμετείχε στο musical “SaturdayNightFever” με τραγούδι, χορό και πρόζα, που ανέβηκε στο θέατρο Βέμπο.

Την επόμενη χρονιά συμμετείχε στη μουσική παράσταση ‘Μαρίνος Academy 2’ με τον Γιώργο Μαρίνο και την Ηρώ, στον Κεραμεικό.
Τον χειμώνα του 2008-09 συμμετείχε στο σχήμα Μαρινέλλα-Πάριος στον Διογένη.

Απο το 2009 μέχρι και σήμερα ο Κυριάκος Μιχαήλ εμφανίζεται σε διάφορους χώρους παρουσιάζοντας ένα δικό του μουσικό πρόγραμμα που κινείται σε ποπ κυρίως ρυθμούς και ερμηνεύει τραγούδια απο την ξένη αλλά και ελληνική δισκογραφία όπως φυσικά και τα δικά του τραγούδια γραμμένα απο νέους ταλαντούχους δημιουργούς όπως ο Βύρωνας Τσουράπης αλλά και πετυχημένους δημιουργούς όπως ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος,ο Πάνος Τερζής,Γιάννης Γούνας.


Βρείτε τον στο Facebook :
http://www.facebook.com/KiriakosMichailOfficial